Cursussen

Onderstaand is ons overzicht open-inschrijvingstrainingen en cursussen te vinden. Als de specialist op gebied van allergenen ontwikkelen en verzorgen wij ook maatwerk cursussen (in-company, interactieve werkvormen) op elk niveau. Ook bieden wij e-learning aan.
Neem gerust contact met ons op om de wensen voor opleiding voor medewerkers te bespreken.

Cursus- en trainingsagenda

Cursus voor industrie Training VITAL allergenen (klassikaal of web-based)

Doelgroep: kwaliteits- of QA-functionarissen, auditoren, specificatiebeheerders 
Taal: Nederlands of Engels
Data Locatie
31 mei 2022 web-based
28 juni 2022 Kasterlee (regio Turnhout), België
22 september 2022 Prinsenbeek (regio Breda)
11 oktober 2022 web-based
08 november 2022 (Engelstalig) web-based
17 november 2022 Regio Utrecht
22 november 2022 (opfristraining) web-based (½ dag - ochtend)
13 december 2022 web-based

Meer informatie of schrijf in

Cursus voor industrie Cursus allergenen management (klassikaal)

Doelgroep: kwaliteits- of QA-functionarissen, auditoren
Taal: Nederlands Doelgroep: kwaliteits- of QA-functionarissen, auditoren
Taal: Nederlands
Data Locatie
30 juni 2022 Nijmegen
01 december 2022 Regio Utrecht

Meer informatie of schrijf in

Cursus voor industrie Cursus allergenen vrij-van claims (web-based)

Doelgroep: kwaliteitsmanagers, productontwikkelaars of marketeers.
Taal: Nederlands
Data Locatie
06 oktober 2022 web-based (½ dag - middag)

Meer informatie of schrijf in

Cursus voor industrie E-learning allergenen industrie (Nederlands, Engels en Pools)

Leer medewerkers in de productie om op de juiste manier met allergenen om te gaan. Aan de hand van praktische voorbeelden wordt uitgelegd wat dit betekent voor de dagelijkse werkzaamheden en hoe voorkomen kan worden dat allergenen onbedoeld in producten terecht komen. De e-learning wordt afgesloten met een toets en certificaat.

De e-learning is geschikt voor productiemedewerkers en operators werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie. De e-learning is ook beschikbaar in het Engels en Pools.

De lesstof én toets worden online, via internet, gedaan. De gemiddelde tijdsduur voor het doorlopen van de e-learning en uitvoeren van de toets is ca. 30 minuten. 

Meer info of bestellen

Cursus allergenen horeca

Cursus allergenenbeheer horeca en zorg

Doelgroep: horeca, cateraars, ambachtelijke bedrijven, speciaalzaken, keukenmanagers, chef-koks, sous-chefs, managers instellingskeuken en hoofden voeding.
Taal: Nederlands

Data Locatie
04 juli 2022 Veghel
17 oktober 2022 Veghel

Meer informatie of schrijf in

Elearning allergenen horeca

E-learning allergenen foodservice

Onze interactieve e-learning biedt achtergrondinformatie en een praktische aanpak om aan allergenenwetgeving te doen. En zelfs om een stapje verder te gaan en kruisbesmettingsrisico’s te voorkomen. De e-learning is verrijkt met oefeningen en wordt afgesloten met een toets en certificaat. 

De lesstof én toets worden online, via internet, gedaan. De gemiddelde tijdsduur voor het doorlopen van de e-learning en uitvoeren van de toets is 2 uur. De e-learning is bedoeld voor iedereen die bezig is met niet-voorverpakte voedingsmiddelen zoals in de horeca, catering, zorg, versspeciaalzaken, bakkers, slagers en ambulante handel.

Meer info of bestellen

Deelname-informatie

Onze cursuskosten zijn inclusief lesmateriaal, goed verzorgde lunch bij een- of meerdaagse cursussen, koffie, thee en drankjes, exclusief BTW. Cursussen en trainingen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden.

Annuleren

Bij verhindering mag een collega de vrijgekomen plaats innemen. Schriftelijke annulering is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Wij berekenen dan € 35 administratiekosten. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus is het volledige bedrag verschuldigd. Wanneer het minimale aantal deelnemers niet is bereikt, is het mogelijk dat de cursus verzet wordt naar een latere datum. Uiteraard bestaat hierbij de mogelijkheid om af te zien van verdere deelname. Bij klassikale trainingen kan ook besloten worden de cursus te verzetten naar locatie Scherpenzeel (hoofdkantoor Allergenen Consultancy).

Externe congressen/ symposia

Allergenen Consultancy treedt regelmatig op als expert op externe congressen, symposia, seminars of cursussen.
De agenda voor de komende maanden:

Data Event
7 juni 2022 Spreker VMT Food Law Event 
10 juni 2022 Workshops open scholing NAPRO, Netwerk Allergie Professionals in Utrecht
2 juli 2022 Spreker Nederlandse Coeliakie Dag(NCV) in hotel Vianen
13 oktober 2022 Hygiëne event, details volgen
2 november 2022 Grip op grondstoffen - VBZ, details volgen

Bedrijfsspecifieke trainingen (in-company) 

Graag geven wij training op locatie. Op maat toegesneden met voorbeelden uit het eigen bedrijf. Hiermee maken we de theorie direct toepasbaar voor de medewerkers.

Een klassikale training met interactieve werkvormen, een toets, een spel, web-based of hybride of toch liever een e-learning? Alles is mogelijk!
Hier draaien wij onze hand niet voor om. Vraag naar de mogelijkheden.

 Inschrijven cursussen  Contact  opnemen