Over ons
Allergenen Consultancy biedt al sinds 2003 ondersteuning bij allergenenvraagstukken in de voedingsmiddelenindustrie en foodservice. Met een enthousiast team verzorgen wij advies en trainingen. Ook leveren wij ondersteunende producten op gebied van allergenenbeheer en handhygiëne.
Allergenenmanagement is een klein maar belangrijk onderdeel van uw kwaliteitssysteem. Uit ervaring weten wij dat 'allergenen erbij doen' tot veel fouten en overbodige maatregelen en dus kosten leidt. Laat u dus door de specialist voorlichten!
Vanuit verschillende invalshoeken en specialisaties geven wij vorm aan uw allergenenbeleid. Onze jarenlange ervaring op gebied van voedselallergie, kwaliteitszorg, auditing, ontwerp van productielijnen en ruimten, analysemethoden, specificatiebeheer, etikettering, risicobeoordelingen, menu-aanpassingen en trainen en motiveren van mensen staat garant voor een praktische aanpak.
Als bestuurslid van Stichting SimplyOK zijn wij betrokken bij het opstellen van de Code of Practice. SimplyOK is een certificatieschema gericht op allergenenmanagement en -informatie. Voor bedrijven is het voldoen aan deze normenset en het zichtbaar maken van al hun inspanningen een volgende stap in voedselveiligheid!
Ons team

Marjan van Ravenhorst
Directeur en consultant/ trainer

Bregje Kroeze-Krebbers
Consultant/ trainer

Rowan Spinhoven
Binnendienst en financiën

Ellen Lagerweij
Binnendienst en cursusbeheer

Marjolein van de Lagemaat
Binnendienst

Lizzy Rombout-Folsche
Grafisch vormgever/ social media

Dorinda Voorhoeve
Consultant/ trainer

Karin Weerd-van Ginkel
Binnendienst